Modernizarea şi lărgirea DN Bâldana-Târgovişte-Sinaia, în atenţia guvernanţilor

Modernizarea şi lărgirea DN Bâldana-Târgovişte-Sinaia, în atenţia guvernanţilor

Potrivit preşedintelui forului administrativ judeţean, Alexandru Oprea, a fost deja iniţiată o Hotărâre de Guvern prin care se vor aproba indicatorii tehnico-economici pentru această investiţie în infrastructura rutieră * O altă veste bună este că mai mulţi investitori şi-au manifestat în ultima vreme intenţia de a dezvolta afaceri în Dâmboviţa * Printre aceştia se numără, potrivit preşedintelui CJD, şi un dezvoltator imobiliar, care vrea să construiască la Târgovişte un complex rezidenţial de peste o mie de locuinţe

 

Veşti bune pentru dâmboviţeni! Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa a anunţat că s-a mai făcut un pas important în proiectul ce priveşte reabilitarea, modernizarea şi lărgirea Drumului Naţional Bâldana-Târgovişte-Sinaia, o arteră rutieră extrem de importantă a judeţului care se află în atenţia guvenanţilor. Potrivit preşedintelui forului administrativ judeţean, Alexandru Oprea, a fost deja iniţiată o Hotărâre de Guvern prin care se vor aproba indicatorii tehnico-economici pentru această investiţie în infrastructura rutieră. Şi veştile bune nu se opresc aici… Preşedintele Consiliului Judeţean a anunţat de asemenea că s-a dat deja startul lucrărilor de reabilitare şi modernizare şi a drumului de la I.L.Caragiale la Moreni, proiect investiţional care se realizează cu bani guvernamentali, prin Ordonanţa 28. „Am veşti bune, a fost iniţiată Hotărârea de Guvern vizavi de aprobarea indicatorilor pentru Drumul Naţional Bâldana-Târgovişte, modernizare până la Sinaia. Am început lucrările şi pe Drumul Judeţean Caragiale- Moreni, proiect pe Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) 2”, a declarat preşedintele CJD, Alexandru Oprea.

Investiţia Arctic de la Ulmi atrage noi proiecte investiţionale în judeţ

Se pare că, din punct de vedere investiţional, judeţul se află pe drumul cel bun. Convinşi de oportunităţile pe care le are judeţul, mai mulţi investitori şi-au manifestat în ultima vreme intenţia de a dezvolta afaceri în Dâmboviţa. Printre aceştia se numără, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean, şi un dezvoltator imobiliar, care vrea să construiască la Târgovişte un complex rezidenţial de peste o mie de locuinţe. Autorităţile susţin că dezvoltatorul a devenit interesat să investească în municipiu după ce Arctic a demarat la Ulmi, în apropiere de Târgovişte, construcţia celei mai mari fabrici de maşini de spălat rufe şi sud-estul Europei.

„De asemenea, că investiţia Arctic de la Ulmi generează deja şi alte proiecte. Există intenţii foarte serioase ale unui investitor privat de a construi la ieşirea din municipiul Târgovişte un complex de aproape o mie de apartamente care să fie folosite pentru cei care vor lucra sau îşi vor desfăşura activitatea în obiectivele grupului Arctic. Complexul de locuinţe se va face în spatele benzinăriei de la ieşirea din municipiul Târgovişte. Este un proiect privat, noi sperăm să se mişte lucrurile foarte bine”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea.

Sursa: http://www.jurnaldedambovita.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *